Hypnoterapi til at komme videre efter skilsmisse

Det er ofte en svær tid under og efter en skilsmisse og er der børn imellem, gør det bestemt ikke det lettere. Der er mange følelser som er svære at rumme som sorg, vrede, skyld, ensomhed, frygt, utilstrækkelighed osv.  Alt sammen er det helt normalt, men alligevel kan det være helt ulideligt.

Følelser

Nogle af disse følelser kan fylde rigtig meget i en skilsmisse:

Svigt

Du kan føle dig svigtet på mange måder. Svigt opleves når du har en forventning til andre, som ikke bliver indfriet eller andre behandler dig uretfærdig. Når du føler dig svigtet, skaber det en følelse af vrede/irritation i dig.

Skyld

Skyldfølelse vil du opleve, hvis du selv har behandlet andre uretfærdigt. Det kan også være, at du har børn og har en skyldfølelse over, hvad de skal igennem på baggrund af skilsmissen.  

Selvværd

Dit selvværd bliver påvirket i relationen med andre. Har det været en hård skilsmisse med meget svigt, vil det typisk også kunne mærkes på selvværdet. Du kan føle at du mangler din indre styrke og at du ikke er go nok.

Værdier mistet

Det kan være en stor omvæltning at gå fra at være to til en. Der kan være nogle ting i et parforhold som du kommer til at savne, noget som har værdi for dig. Det kan være du føler, at du mister en ven, en sexpartner, en at dele oplevelser med, din familie, dine børn, osv. At miste noget eller nogen du holder af, vil gøre dig ked af det og forhindre dig i at være glad.  

Hypnoterapi

Er det svært, måske endda helt ulideligt, at komme videre, at stå alene, eller er følelserne bare ude af kontrol, så er der hjælp at hente med hypnoterapi. Vi kan arbejde på at du kan stå stærkt i dig selv og samtidigt få bearbejdet fortidens svigt, så du kan gå videre i liv med styrke og selvsikkerhed.

Du er altid velkommen til at kontakte Storm Hypnose og få en uforpligtende snak om hvordan hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig. Ring på tlf. 61515357 og hør om Winnie Storm kan hjælpe dig.