Kan hypnose hjælpe dit barn?

Børnehypnose er anderledes end hypnoterapi. I børnehypnose tager vi udgangspunkt i barnets behov, alder og interesser. Vi bruger kun den mængde tid på sessionen som barnet har energi og mentalt overskud til. Børnehypnose foregår derfor forskelligt fra barn til barn. Hypnosen kan f.eks. indeholde lege, eventyr, afslapningsteknikker, visualisering og insigtsteknikker. Det vigtigste er at dit barn føler sig set, hørt og hjulpet og det er her grobunden for forandringerne opstår.

Hos Storm Hypnose kan dit barn få hjælp til:

  • At styrke selvværdet og selvtilliden.
  • At slippe fri af angsten og føle sig mere tryg og tillidsfuld.
  • At bearbejde sorg og traume.

Alder

Aldersgruppen for børnehypnose er fra ca. 8 år til 13 år.  

Indledende telefonsamtale

Ring altid først på tlf. nr. 61515357 og få en snak med Winnie Storm omkring jeres barn og problemstillingen, inden i som forældre booker en tid til jeres barn. I denne telefonsamtale vil vi snakke om barnet og miljøet barnet befinder sig i ( f.eks. hjemmet, skolen, sfo`en, fritidsinteresser) og om børnehypnose er det rigtige for jeres barn.

Ansvar og samarbejde

Barnets trivsel er altid forældrenes ansvar. Så udover det arbejde barnet laver i sig selv i hypnosen, vil der typisk også blive stillet opgaver til jer som forældre, i dette forandringsarbejde. Det er derfor et samarbejde imellem alle parter og derfor er det også vigtigt at begge forældre er åbent overfor børnehypnose.   

Ønsker dit barn forandring

Det er ikke nok at i som forældre ønsker at jeres barn skal have noget hjælp med børnehypnose. Motivationen til forandring skal komme fra barnet selv. Nogle gange starter børn til børnehypnose, fordi de har et ønske om at gøre mor og far glade, men ikke rigtig selv har ønsket/lysten. Er dette tilfælde, vil vi afslutte forløbet og barnet vil blive rost for sin ærlighed. Det er også vigtigt, at i som forældre, anerkender barnets beslutning om at barnet ikke føler klar eller ikke ønsker børnehypnose.

Tavshedspligt

Tryghed og tillid hos Storm Hypnose er altafgørende for jeres barns forløb. Derfor får jeres barn også af vide, at Winnie Storm har tavshedspligt og at det de siger ikke bliver fortalt videre til jer forældre, uden at de ved det eller ønsker det.

Du er altid velkommen til at kontakte Storm Hypnose og få en uforpligtende snak om hvordan hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig. Ring på tlf. 61515357 og hør om Winnie Storm kan hjælpe dig.