Læs nogle af mine klienters sucesshistorier

Kære Winnie
Tusind tak for alt det du har tilført mit liv og gjort mig i stand til at genoptage mit job, som jeg er meget glad for.
Tusind tak for en fantastisk behandling mod stress. Jeg blev sygemeldt med stress efter 9 års fuldtidsjob uden 1 eneste sygedag. Jeg havde uden at erkende det, været presset både på job og privat gennem længere tid. En morgen da min kollega spurgte mig hvordan jeg havde det, hørte jeg mig selv sige, at jeg havde det ikke særligt godt, først da gik det op for mig, at det var helt galt. Min kollega fik mig til læge og jeg blev sygemeldt på grund af stress, med hjertebanken, susen for ørene, svimmelhed og ekstrem følsomhed for lyde, både snak og musik.

 

Ugen efter kom jeg til 1. behandling hos Winnie. Jeg gik derhen da jeg ikke turde køre hverken bil eller cykel på grund af min svimmelhed.Efter 1. behandling følte jeg, at jeg svævede hjem på en sky, Winnie havde givet mig nogle gode redskaber som jeg kunne bruge hvis symptomerne opstod igen, og jeg havde fået en tro på at jeg blev rask og jeg følte mig allerede godt på vej, Jeg har fået 6 behandlinger samt selvhypnose vejledning. Jeg føler i dag at jeg har et stort overskud, en god hverdag og jeg har lært at leve livet på en ny og positiv måde med overskud og glæde og taknemmelighed for hvad livet bringer mig. 

Bente Schleicher - Uddannelseskonsulent i Sundhed og Ældre i Herning Kommune

Jeg har gennem hele mit liv haft angsten som følgesvend i mere eller mindre grad. Generaliseret angst og sygdomsangst. Det kulminerede i efteråret, hvor jeg gik helt ned med stress og angst. Angsten satte sig specielt i min hals, så min stemme ikke kom tilbage efter en virusinfektion. Efter nogle svære måneder kom jeg i 5-path hypnoterapi hos Winnie, og hun lærte mig også 7-path selvhypnose, og allerede efter de første 2 uger, så verden helt anderledes ud. Nu er der gået knap en måned og jeg har lært så meget om mig selv, angsten har sluppet sit tag i mig og stemmen er tilbage. Med selvhypnosen har jeg fået et redskab, som jeg kan bruge resten af mit liv. Jeg er så taknemmelig.

 Kære Winnie.

 Jeg lovede en tilbagemelding, og 18 dage efter den sidste behandlinger, er jeg klar til at fortælle, at det du har givet mig, er ubeskriveligt. Mit selvværd og selvtillid er steget markant, jeg føler at mit syn på mig selv og ikke mindst verden og mine omgivelser, bliver bedre for hver dag. Min uro/ hårde knude i maven og ikke mindst mit tankermylder er næsten forsvundet. Min vrede mod mig selv og andre er betydeligt nedsat, jeg har tilgivet mig selv og andre, hvilket har medført, at jeg har fået lidt mere energi i hverdagen.

 

Min hverdag med børnene er det bedste der er kommet ud af det her, selv om jeg selv mente, at vores hverdag kørte godt, og der var styr på tingene, så var der plads til forbedringer, hvilket er det aller bedste. Jeg kan oprigtig sige, at jeg hver dag har følelsen af på et eller andet tidspunkt, at være lykkelig og uendelig glad, når jeg ser på mine guldklumper sammen. Det er ubeskriveligt. Jeg ved at der i en lang periode fremover stadig vil ske ændringer, og jeg tager så gerne imod. Du er dygtig til det du gør, og jeg vil anbefale dig til enhver tid.

Kærlig hilsen AMF

Mine oplevelser hos og med Winnie har været positive fra allerførste møde. Hendes måde at arbejde med mit sind på har været professionelt, indlevende og jeg har følt mig forstået og hørt hvilket gav mig tryghed og tillid til at hele processen og vejen frem til målet. Jeg kom hos Winnie fordi jeg var desperat og  jeg skulle noget andet end psykolog denne gang! Jeg havde fået nok af at ”snakke”, lave mental øvelser og andre tiltag, som aldrig holdt for mig i praksis når det virkelig gjaldt. Jeg følte mig styret af noget indre. En slags indre fjende, en del af mig, som jeg ikke forstod. Mange episoder fra min barndom og fortid stak ud blandt mængden af minder uden jeg helt vidste hvorfor. Jeg havde før haft en depression og været nede med stress. En psykiateren diagnosticerede mig ret hurtigt med ADHD i mit stress forløb og foreslog retalin, som jeg heldigvis afslog. Jeg følte dog en lettelse over at kunne flytte ansvaret for mine tanker over på en diagnose, og jeg fik lidt ro i sindet for en tid. Men noget i mig sagde at det var forkert. Da jeg 4 år senere løb ind i de samme udfordringer følte jeg mig meget opgivende. Jeg magtede ikke endnu et forløb ved en psykolog og jeg følte det var håbløst at finde svar på hvorfor noget i mig reagerede på bestemte situationer og hvorfor de samme mønstre gentog sig. Man kan på en måde sige at jeg troede at noget STORT var sket i min fortid fordi det ødelagde så meget for mig på min vej. Jeg har ikke meget familie og de som jeg har er naturligvis farvet af deres eget verdensbillede så det var heller ikke her jeg kunne finde svar. Alligevel så jeg ikke anden udvej og jeg kom til en psykolog, som hjalp mig med en større bevidsthedsflade, men ”tag dig sammen” lå lidt i luften og det kunne jeg bare ikke hvor meget jeg end gerne ville.

 

Hun sluttede forløbet med at anbefale en bog om lavt selvværd og at jeg måske alligevel skulle få undersøgt dét med ADHD til bunds. Jeg droppede tanken om terapi et års tid, men da mine uhensigtsmæssige mønstre pinte mit dejlige forholdsvis nye parforhold, på en måde hvor jeg følte mig drænet af mig selv som aldrig før, blev jeg nødt til at gøre noget andet. Opsøgte en psykiater for NU ville jeg have svar på hvad jeg fejlede. Han mente at jeg havde en personligheds forstyrrelse. Fik det værre og værre og efter en del angst anfald et par sessioner hos psykiateren scorede jeg 36 point hvilket kategoriserede mig til en ”svær depression”. Jeg havde aldrig haft det så dårligt før og da psykiateren sagde at samtale terapi ikke var en mulighed før depressionen var slut blev jeg endnu mere ked af det og opgivende. Fik i stedet anti depressiver hvilket med tiden, gav et lille løft til hverdagen, men jeg vidste at jeg havde brug for at se tilbage og finde forståelse og svar. To gange bad psykiateren mig trappe op i medicin, men jeg gjorde det ikke for allerede efter første gang hos Winne følte jeg at jeg havde fundet dét sted hvor jeg skulle få mine svar og få vendt den ”flise” jeg blev ved med at falde over. Det gjorde jeg også. Sidst i juni scorede jeg 8 point hos psykiateren. Scorer man 14 eller under så er man ”normal” – dvs. at tankerne om nogen som helst diagnose også forsvandt.

 

Jeg har aldrig  haft det så dejligt som jeg har det nu. Jeg har nået de mål jeg kom med, med Winnies hjælp og jeg føler mig forandret på en måde hvor jeg kan mærke mig selv på en helt anden og autentisk måde. Føler for første gang jeg har fået de svar jeg søgte og ikke nok med at jeg føler mig forandret så har hele forløbet og indsigten i mig selv givet mig mulighed for at ændre et mønster. jeg var i gang med at videregive til min datter. Jeg tænker at min selvindsigt og forandring kommer til at betyde alverden for min datters selvværd. I starten af April faldt jeg i søvn med tanken om at det betyder at jeg vågner igen og følte mig drænet, træt og ensom og jeg vågnede tidligt med angst følelsen af jeg skulle kæmpe mig igennem endnu en dag. Nu falder jeg glad i søvn, og vågner taknemmeligt tidligt fordi jeg ikke kan vente med at gå i gang med den dejlige dag som venter forude. Jeg er meget taknemmelig for at jeg fik anbefalet Winnie og fulgte min intuition om at det netop var denne form for behandling jeg skulle prøve. Vil anbefale alle som kan nikke genkendende til dét med at føle sig forfulgt at noget indre, noget gammelt som spænder ben for nutiden at se Winnie. Jeg er sikker på hun vil kunne hjælpe.

Hej Winnie.

Har lige en oplevelse jeg er nødt til at dele med dig. Selvom selvhypnose er vejen frem og alle skulle unde sig det redskab, så betyder det jo ikke, at alle ydre påvirkninger og udfordringer forsvinder. Jeg laver selvhypnose stort set hver dag og selv om jeg dagligt bruger det til meditation og afkobling, så har jeg lige oplevet hvor meget power der er i erkendelserne. Penge er jo grobund til evig fortvivlelse og frustration og der skal ikke meget til at vælte en enlig mor af pinden, når hun bliver presset på hendes eksistensgrundlag. Jeg havde en oplevelse som resulterede i, at jeg kommer til at miste noget indkomst. Den havde jeg ikke lige set komme og var naturligvis en anelse chokeret og efterfølgende blev jeg ked af det. Det første jeg tænkte var: hvorfor lavede jeg ikke selvhypnose inden jeg ringede til dem?, så kunne jeg da have haft lidt mere energi og overskud i rygsækken.

 

Jeg vælger at lave hypnosen efterfølgende, selv om jeg er ked af det og her kommer det så Winnie er du klar? Jeg starter første erkendelse med tårer i øjenkrogen og ved sidste erkendelse ligger jeg med et kæmpe smil. Jeg kunne simpelthen mærke gennem erkendelserne, hvordan det negative blev trukket ud af mig og fyldt med positivitet og overskud. Det er til i dag det vildeste jeg har oplevet. Så verden kom an, det hele skal nok gå. Har næsten svært ved at rumme den umiddelbare glæde lige nu og var bare nødt til at dele den. Og Winnie TAK igen, igen, igen, igen..... og hav en fantastisk weekend det ved jeg at jeg får.

Knus Janne