Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er brugen af hypnotiske teknikker, med intention om at bevæge dig imod sundhed og helhed. Almindelig hypnose kan ha en kort holdbarhed. Avanceret hypnoterapi kan skabe en vedvarende forandring. Storm Hypnose anvender det avancerede hypnoterapi system 5-PATH® Hypnoterapi.

Hypnoseniveauer

Hypnose er ikke bare hypnose. Der er både forskellige tilstande du kan være i når du er i hypnose og forskellige niveauer i hypnosen. Nogle niveauer er mere ønsket end andre når vi laver hypnoterapi.

I avanceret hypnoterapi anvendes usynlige test, som sikre at du er i et hypnoseniveau, hvor vi kan arbejde effektivt med hypnoterapi. I et effektivt hypnoseniveau er du allermest modtagelig for positive forslag og vi kan med avanceret hypnoterapi, skabe de forandringer du ønsker dig.

Hvad er 5-PATH® hypnoterapi 

5-PATH® hypnoterapi er et avanceret system udviklet på The Banyan Hypnosis Center for Training & Services af den berømte Hypnoterapeut Calvin D. Banyan. Det er også Calvin D. Banyan der har 
udviklet 7th Path Selv-Hypnose®. Læs mere om Calvin D. Banyan her.

5-PATH™ står for Fem faset Avanceret Transformerende Hypnose og er det eneste NGH anerkendte hypnosesystem i verden. 5-PATH® hypnoterapi er kendt for at være eliten indenfor hypnoterapi. Det er et dybdegående system, der er effektivt til at skabe nye mønstrer i dine tanker, følelser og adfærd. De fleste problemstillinger kan afhjælpes med 5-PATH® hypnoterapi. Læs mere om 5-PATH® hypnoterapi klik her.

Hypnoterapiforløb

Når du starter din forandringsrejse hos Storm Hypnose, skal du indstille dig på at du er startet på et forløb, hvor forandringsprocessen sker igennem forløbet. Hvornår i forløbet forandringerne sker, er individuelt. Derfor skal du se forløbet som en helhed som skal gennemføres fra start til slut.

Selv når du succesfuldt har arbejdet dig igennem hypnoterapiforløbet er din rejse stadig ikke slut. Den er kun begyndt, for dine positive forandringer vil fortsætte med at vokse. Det kan samlignes med et lille træ der er blevet plantet, som slå dybere og dybere rødder og bliver større og stærkere for hver dag der går.

Forandringer i hypnoterapi

I et forandringsarbejde med hypnoterapi kan du både være bevidst om dine forandringer, men du kan også helt ubevidst føle/tænke/handle anderledes uden du selv ligger mærke til det. Disse forandringer sker helt automatisk og du vil nogle gange, ikke ligge mærke til, at du er forandret før bagefter. Der vil du tænker tilbage på begivenheden og opdage, at du havde følt/tænkt/handlet helt anderledes end du plejer.

Livstilsændring i sindet

I en forandringsproces ligger der også et arbejde i at træne sindet mere positivt. Dette sker både i hypnoterapi men også gennem forskellige mentale øvelser som du skal integrer. Det er en go ide at se disse øvelser som en slags livsstilsændring i sindet. 

Universel

5-PATH® hypnoterapi er et universel system. Dette betyder at det er designet til at bearbejde alle følelsesmæssige problemstillinger.

Målgruppe

Storm Hypnoses målgruppe er det almene menneske med almene følelsesmæssige problemstillinger. Winnie Storm har bla. speciale i problematikker omkring:

 • Lavt selvværd
 • Lav selvtillid
 • Alle former for angst og forbier
 • Stress
 • Videre efter skilsmisse

Du kan også få hjælp til:

 • Depression
 • Adfærd (manier, cutting osv.)
 • Andre følelser som vrede, skyld, ensomhed, kedafdethed osv.
 • Søvnbesvær
 • Vægttab
 • Rygestop

Du er altid velkommen til at kontakte Storm Hypnose og få en uforpligtende snak om hvordan hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig. Ring på tlf. 61515357 og hør om Winnie Storm kan hjælpe dig.