Hvordan virker selvhypnose?

Du går spontant ind og ud af hypnosetilstande i din hverdag. I hypnose er du mere modtagelig for forslag, enten fra dig selv eller fra andre. Så når du f.eks. dagdrømmer eller tænker den samme tanke igen og igen, laver du i virkeligheden selvhypnose. Du er ikke bevidst om det og du vil nogle gange, give dig selv negative forslag, som ikke vil gavne dig. Dit sind modtager både negative og positive forslag, derfor er det en god ide, at træne dig selv til, at tænke og reflektere mere positivt. Dette kan du gøre ved at lave bevidst selvhypnose.

En måde at gøre det på er ved at gøre disse ting samtidig og fokuseret:

 1. Forstil dig det du ønsker, som om du allerede har det i dit liv.
 2. Føl glæden ved det.
 3. Tænk en tanke om at du er glad og taknemmelig for at du har det i dit liv.

Det skal du være opmærksom på:

 1. Brug kun positive ladet ord f.eks. tryg i stedet for ikke bange.
 2. Lav sætningen og forstil dig det du ønsker i nutid. F. eks. Jeg er, jeg har.
 3. Du skal selv tro på at du kan opnå det du ønsker dig.

Du kan gøre denne selvhypnoseøvelse så ofte du ønsker det.

Lær det verdenskendte 7th Path® Selvhypnose i Herning

Storm Hypnose underviser i en avanceret form for selvhypnose som hedder 7th Path® Selvhypnose. Effekten af 7th Path® Selvhypnose er:

 • Fjerner uhensigtsmæssige overbevisninger.
 • Skaber nye vaner.
 • Forbedre dit humør og fremmer positive tanker.
 • Bliver mere tålmodig, selvsikker og overvinder frygt.
 • Forbedre din indlæring, præstation og selvtillid.
 • Forbedre dig i dine forhold og relationer.
 • Reducere stress og muligheden for stressrelateret sygdomme.


Prisbelønnet underviser

I 2015 og 2018 modtog Winnie Storm fra Storm Hypnose den internationale pris for årets 7th Path® Selvhypnose underviser.

Hvad er 7th Path® Selvhypnose

7th Path® Selvhypnose er en kombination af hypnose, meditation og spiritualitet, hvor der arbejdes med en tilgang til krop, sind og sjæl og som renser sindet og fylder dig med nærvær, positivitet og succes i livet.

Systemet fungerer som en deprogrammering, der fjerner indre stress, gamle begrænsende overbevisninger og mønstre “Koppen tømmes”. Dette befrier dig fra fejlagtige programmeringer fra fortiden, der er kommet i vejen for din lykke. Når sindet og kroppen er renset tilstrækkeligt, skal “koppen fyldes” dvs. at koppen nu er tømt for alt mudret og der kan nu fyldes rent vand i. Det sker gennem programmering af nye positive overbevisninger og forbedringer, som f.eks. selvværd, selvtillid, indre ro, positivt sind, motivation, forbedret præstation, succes i overvindelse af dårlige vaner, afhængighed, tvangshandlinger osv. 

Dette effektive 7th Path® Selvhypnose system er lige som 5 PATH® Hypnoterapi, udviklet af den verdenskendte Calvin D. Banyan som er MA, (en bestyrelses certificeret hypnoterapeut) og certificeret instruktør af hypnoterapi. Calvin D. Banyan fandt ud af gennem tusindvis af hypnoterapi sessioner, at der var konsekvent ligheder i klienternes indsigt, når de opnåede de ændringer de ønskede. Denne viden samt stor indsigt i sindet natur og praksis i spiritualitet, bøn og meditation, skabte dette fantastiske selvhypnose system.

Du kan lære 7th Path® Selvhypnose som kombination med et 5 PATH® Hypnoterapiforløb eller på et selvhypnosehold.

Læs mere om 7th Path® selvhypnose klik her

Du er altid velkommen til at kontakte Storm Hypnose og få en uforpligtende snak om hvordan hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig. Ring på tlf. 61515357 og hør om Winnie Storm kan hjælpe dig.