Kan hypnose hjælpe din teenager?

At være teenager betyder i sig selv forandring. Det er helt naturligt at teenager oplever følelsesmæssige ubalancer i denne proces, at gå fra barn til at blive voksen. Disse ubalancer kan dog blive så stærke, at det kan gå ud over selvværdet, selvtilliden, skabe angstproblematikker eller uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Her er der hjælp at hente med hypnoterapi. Et typisk teenagerforløb hos Storm Hypnose vil indeholde hypnoterapi, samtale og hjemme øvelser.

Hos Storm Hypnose kan din teenager få hjælp til at bearbejde:

  • Alle former for angst og fobier f.eks. social angst, sygdomsangst, dødsangst, panik angst, eksamensangst, præstationsangst, angst for at kaste op osv.
  • Lavt selvværd
  • Lav selvtillid
  • Selvskadende adfærd f.eks. cutting
  • Stress
  • Vrede
  • Sorg og trauma


Alder

Et hypnoterapiforløb starter ved 12 – 13 år, afhængig af modenhed.    

Indledende telefonsamtale

Ring altid først på tlf. nr. 61515357 og få en snak med Winnie Storm omkring jeres barn og problemstillingen, inden i som forældre booker en tid til jeres teenager. I denne telefonsamtale vil vi snakke om problemstillingen og miljøet den unge befinder sig i ( f.eks. hjemmet, skolen, fritidsinteresser) og om hypnoterapi er det rigtige for jeres barn.

Samarbejde

Forandringerne kommer ikke af sig selv. Det er vigtigt, at den unge er indstillet på at arbejde med sig selv og at forløbet bliver et tæt samarbejde mellem Winnie Storm og den unge.

Ønske forandring

Din teenager skal selv ønske at få hjælp med hypnoterapi. Det er ikke nok, at i som forældre ønsker, at jeres teenager skal have noget hjælp. Motivationen og lysten til forandring skal komme fra barnet selv.

Tavshedspligt

Tryghed og tillid hos Storm Hypnose er altafgørende for ethvert forløb. Winnie Storm har tavshedspligt så den unges forløb bliver kun overordnet delt med jer som forældre. Jeres barn kan derfor trygt dele alle slags tanker, følelser og oplevelser i forløbet. Denne åbenhed er vigtig for succes.

Du er altid velkommen til at kontakte Storm Hypnose og få en uforpligtende snak om hvordan hypnose og hypnoterapi kan hjælpe dig. Ring på tlf. 61515357 og hør om Winnie Storm kan hjælpe dig.